search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:23
MENU CLOSE

Κώστας Μακεδόνας: «Όλοι νιώθουμε καταπίεση και κλειστοφοβική αίσθηση αλλά μένουμε σπίτι κι ακούμε τους ειδικούς» (Video)

10.04.2020 06:57
Κώστας Μακεδόνας: «Όλοι νιώθουμε καταπίεση και κλειστοφοβική αίσθηση αλλά μένουμε σπίτι κι ακούμε τους ειδικούς» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Open Ελλάδα» με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, μίλησε μέσω skype ο Κώστας Μακεδόνας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Πρέπει να σεβόμαστε τους επιστήμονες και νομίζω πως τα μέτρα δεν έχουν παρθεί επειδή κάποιος θέλησε να περιορίσει τον κόσμο μες στο σπίτι. Νομίζω ότι τα μέτρα έχουν παρθεί γιατί αυτό συνέστησαν οι επιστήμονες που μελετούν αυτή τη στιγμή την πανδημία που υπάρχει. Το θετικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στην Ελλάδα.

Το γεγονός ότι έχουμε τόσο περιορισμένα κρούσματα πιστεύω ότι δείχνει ότι έχουν δίκιο στην εκτίμησή τους. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους ακούσουμε» δήλωσε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας:«Όλοι νιώθουμε την καταπίεση και την κλειστοφοβική αίσθηση αλλά, αν αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή τη στιγμή το πρόβλημα, το σεβόμαστε και το κάνουμε. Πάντοτε είχα σεβασμό σε όλους τους επιστήμονες και ειδικά στον τομέα της ιατρικής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:22