04/06/2020 18:13:08

Κορωνοϊός: Αναγκάστηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να «απαντήσει» στους συνωμοσιολόγους για το 5G

Βρετανία: Θα δώσουμε 200 εκατ. λίρες στον Π.Ο.Υ. για να αποτρέψει δεύτερο «κύμα» κορωνοϊού - Media

 

Παρά το γεγονός ότι κάθε σοβαρός επιστήμονας γνωρίζει πολύ καλά πως ο κορωνοϊός ουδεμία σχέση έχει με την τεχνολογία 5G, εντούτοις οι τρομολαγνικές θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο παρασύρουν πολλούς ανθρώπους στο να πιστεύουν πράγματα που δεν ευσταθούν επιστημονικά.

ΠΟΥ: ΟΧΙ, ο κορονοϊός δεν προκαλείται ούτε και εξαπλώνεται μέσω των δικτύων 5G

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ΠΟΥ στην σχετική του ιστοσελίδα όπου "απαντάει" σε κάθε λογής θεωρίες συνωμοσίας και παρερμηνείες σχετικά με τη νόσο COVID-19:

κορονοϊός

Οι ιοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέσω ραδιοκυμάτων και δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η νόσος COVID-19 εξαπλώνεται σε πολλές χώρες που δεν διαθέτουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται μέσω αερομεταφερόμενων σταγονιδίων της αναπνευστικής οδού, όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει, φτερνίζεται, ή μιλάει. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να μολυνθούν αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια και εν συνεχεία αγγίζοντας τα μάτια, το στόμα, ή την μύτη τους.

Πηγή: https://www.who.int

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.