search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44
MENU CLOSE

Ιμάμογλου κατά Ερντογάν για το χάος από την ξαφνική απαγόρευση κυκλοφορίας

11.04.2020 11:23
Για σχέδιο δολοφονίας του Ιμάμογλου από το ISIS κάνουν λόγο τουρκικά ΜΜΕ - Media

 

Ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου επέκρινε έντονα την τουρκική κυβέρνηση για την χωρίς προειδοποίηση επιβολή καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας σε 31 μεγάλες πόλεις της χώρας που προκάλεσε πρωτοφανή πανικό στους κατοίκους των πόλεων αυτών.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου αποκάλυψε ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν είχε προειδοποιήσει τον Δήμο Κωνσταντινούπολης για την επικείμενη απόφασή της.

” Η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας δεν θα έπρεπε να είχε ληφθεί ξαφνικά. Εμείς ως Μητροπολιτικός Δήμος Κωνσταντινούπολης (ΙΒΒ), δεν είχαμε ειδοποιηθεί για αυτή την κρίσιμη απόφαση. Δεν γνωρίζουμε ούτε ποιες υπηρεσίες θα πρέπει να παρέχουμε αύριο στην Κωνσταντινούπολη. Όποια απόφαση δεν λαμβάνεται με από κοινού σκέψη και συνεργασία προκαλεί μόνο σύγχυση και πανικό,” δήλωσε ο Εκρέμ Ιμάμογλου σε ανάρτησή του και βιντεοσκοπημένη δήλωσή του στο Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44