search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε δωρεά ιατρικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς

13.04.2020 12:12
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε δωρεά ιατρικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς - Media
 
Στη «συμβολική, αλλά και ουσιαστική» δωρεά δύο μηχανημάτων για το νοσοκομείο Καστοριάς προχωρά η ΣΥΡΙΖΑ, όπως πληροφόρησε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.
 
Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.
 
Όπως προαναφέρθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της ΚΟ του κόμματος, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά:
 
1. Ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt
 
2. Ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος
 
Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.
 
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11