search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:34
MENU CLOSE

ΟΠΕΚΑ: Ποια είναι τα 9 επιδόματα που θα καταβάλει στις 30 Απριλίου

15.04.2020 11:33
ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται την Τετάρτη 30/9 - Οι αλλαγές που έρχονται στα κριτήρια - Media

 

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: επίδομα γέννησης, προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, στεγαστική συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, σύνταξη υπερηλίκων και επίδομα ομογενών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Διευκρινίζεται ότι η καταβολή του επιδόματος γέννησης αφορά στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2020. Για το επίδομα παιδιού, η 2η δόση θα καταβληθεί στις 29 Μαΐου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των επιδομάτων, παροχών, οικονομικών και εισοδηματικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΑ, θα πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33