26/01/2021 05:04:57

«Μένουμε Σπίτι»: Την πρώτη Δημοτική Εφαρμογή δημιούργησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

«Μένουμε Σπίτι»: Την πρώτη Δημοτική Εφαρμογή δημιούργησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης - Media

 

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την εταιρία BrainBox Technology A.E. προχώρησε στην ανάπτυξη της πρώτης Δημοτικής εφαρμογής SMS menoume spiti για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, που θα αυτοματοποιεί την αποστολή των μηνυμάτων εξόδου στο 13033 και θα καθιστά πιο απλή την διαδικασία.

Παράλληλα η εφαρμογή θα επιτρέπει στους πολίτες την επικοινωνία με την δομή φροντίδας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου και θα προσφέρει στους χρήστες, με το πάτημα ενός κουμπιού, σύνδεση με τη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου όπου οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ακολουθίες του Αγίου Πάσχα.

'Ηδη η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές android ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ναι είναι διαθέσιμη το App Store για συσκευές ios.

Όποιος επιθυμεί να κατεβάσει την εφαρμογή πρέπει μέσω του Play Store να κάνει αναζήτηση «ΔΗΜΟΣ ΒΒΒ menoume spiti» ή πατώντας εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.