search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:40
MENU CLOSE

Απίστευτο μπούλινγκ σε μετανάστη από οπαδό του ΠΑΟΚ: Τον ανάγκασε να προσευχηθεί ελληνικά και να κάνει το σταυρό του (Video)

21.04.2020 12:02
Απίστευτο μπούλινγκ σε μετανάστη από οπαδό του ΠΑΟΚ: Τον ανάγκασε να προσευχηθεί ελληνικά και να κάνει το σταυρό του (Video) - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στο οποίο οπαδός του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να αναγκάζει μετανάστη να κάνει τον σταυρό του και να προσεύχεται στα ελληνικά.

Μάλιστα το βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Στέφανου Ζαρκαντζιά παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξεταση, την οποία θα κληθεί να φέρει εις πέρας το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί ο μετανάστης προκειμένου να καταθέσει, όπως επίσης το πλήρες περιεχόμενο του βίντεο για να εξεταστεί ενδελεχώς. Τα όποια αδικήματα προκύψουν από την έρευνα είναι σε συνάρτηση με τον αντιρατσιστικό νόμο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:40