search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Χειροπέδες στον ληστή με τη χειρουργική μάσκα

23.04.2020 06:23
Χειροπέδες στον ληστή με τη χειρουργική μάσκα  - Media

 

Τέλος στη δράση του διαβόητου ληστή με τη χειρουργική μάσκα έδωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μετά από «συνάντηση» που είχαν έξω από πολυκατοικία στο Μοσχάτο.

Όπως γράφει το Εθνος πρόκειται για έναν 34χρονο με βαρύ ποινικό «βιογραφικό», ο οποίος έγινε αντιληπτός την ώρα που κινούνταν ύποπτος έξω από την πολυκατοικία. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ωστόσο, ο ληστής με τη χειρουργική μάσκα επιχείρησε να διαφύγει, ακολούθησε πεζή καταδίωξη και μετά από λίγο οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τ.Α. Μοσχάτου – Ταύρου και στη συνέχεια στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 34χρονος τους τελευταίους μήνες είχε πραγματοποιήσει πλήθος ένοπλων ληστειών σε καταστήματα τραπεζών και σούπερ μάρκετ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μάλιστα, είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Το χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης του ήταν ότι εισέρχονταν στα καταστήματα, φορώντας είτε κουκούλα, είτε χειρουργική μάσκα και αφού ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους με την απειλή πιστολιού, αφαιρούσε τα χρήματα από τα ταμεία.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί, από το Νοέμβριο του 2019, σε διάφορες περιοχές της Αττικής:

4 περιπτώσεις ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών

4 περιπτώσεις ένοπλων ληστειών σε σούπερ μάρκετ

1 περίπτωση ένοπλης ληστείας σε φαρμακείο

1 περίπτωση ένοπλης ληστείας σε ταχυφαγείο

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53