search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Kate Middleton: Σε σόου του BBC ντυμένη… Νταϊάνα! (Photos)

24.04.2020 10:20
Kate Middleton: Σε σόου του BBC  ντυμένη… Νταϊάνα! (Photos) - Media

Η Kate Middleton  όπως και η Meghan Markle αντλούν έμπνευση από τη γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Diana εδώ και χρόνια. Kαι η πιο πρόσφατη απόδειξη ήρθε χθες όταν η Kate και η υπόλοιπη οικογένειά της εμφανίστηκαν στο σόου του BBC, Big Night In, χειροκροτώντας τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή οι οποία αγωνίζονται με τον COVID-19.

Το εμπριμέ φόρεμά της από το brand, Ghost London δεν ήταν μόνο παρόμοιο με εκείνα που φορούσε η Diana, αλλά περιλάμβανε και μια τάση της δεκαετίας του ’80.

Οι statement γιακάδες είναι μια μεγάλη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020, και αυτό το κομμάτι εντάσσεται απόλυτα στο trend. Eπιπλέον, τα φινιρίσματα από βολάν μας φέρνουν αμέσως στο μυαλό μερικά κομμάτια που φορούσε η πριγκίπισσα Diana πριν από δεκαετίες.

Το 1981, λίγο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, η Diana φορούσε ένα παρόμοιο φόρεμα στην πρόβα του γάμου της. Περιλάμβανε ακόμη και ένα floral μοτίβο, που θυμίζει πολύ εκείνο της Kate.

Ένα χρόνο αργότερα, η πριγκίπισσα Diana φόρεσε επίσης ένα γιακά με βολάν ενώ ήταν έγκυος με στον πρίγκιπα William, ακολουθώντας μια τάση της μόδας της δεκαετίας του ’80.

Τώρα αυτό το look επιστρέφει με την Kate να το λανσάρει ακόμα και στην κοινωνική αποστασιοποίηση.

Πηγή: marieclaire

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58