search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Κάμερον Ντίαζ: Αγαπώ να είμαι παντρεμένη

24.04.2020 13:18
Κάμερον Ντίαζ: Αγαπώ να είμαι παντρεμένη - Media

 

Από τότε που παντρεύτηκε το 2015 τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν, μέλος του συγκροτήματος Good Charlotte, όλοι έχουν χάσει τα ίχνη της. Σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, δεν παίζει σε ταινίες πια…Οι θαυμαστές της έχουν χάσει το χαμογελαστό σέξι κορίτσι που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, η Κάμερον Ντίαζ έκανε την έκπληξη και έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στη φίλη της και make up artist Gucci Westman.

Η 47χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τον σύζυγό της και την κόρη της. «Αγαπώ να είμαι παντρεμένη» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ο Μπέντζι είναι ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Η Κάμερον Ντίαζ απολαμβάνει τη μητρότητα μακριά από τα κινηματογραφικά πλατό και όπως δήλωσε στη συνέντευξή της αγαπάει τη μαγειρική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Filming this feels like ages ago.. I had a blast talking all things makeup with @gucciwestman Link in Bio to view full video.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

«Όλη μέρα το μόνο που κάνω είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή όλα ταυτόχρονα. Λατρεύω να μαγειρεύω. Μαγειρεύω τη νύχτα. Βάζω ένα ποτήρι κρασί και έτσι χαλαρώνω», πρόσθεσε.

Η Κάμερον Ντίαζ και ο Μπέντζι Μάντεν γνωρίστηκαν το 2014 μέσω της φίλης της ηθοποιού Νικόλ Ρίτσι, που είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του Μπέντζι, Τζόελ. Δέκα μήνες αργότερα παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα με μόλις 100 καλεσμένους. Τον περασμένο Δεκέμβριο έγιναν γονείς ενός υπέροχου κοριτσιού και, έκτοτε, απολαμβάνουν το κάθε λεπτό του νέου κεφαλαίου της ζωής τους.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27