search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27
MENU CLOSE

Ζωολογικός κήπος θα κάνει ευθανασία στα 120 ζώα του επειδή δεν έχει χρήματα να αγοράσει φαγητό

24.04.2020 16:03
Ζωολογικός κήπος θα κάνει ευθανασία στα 120 ζώα του επειδή δεν έχει χρήματα να αγοράσει φαγητό - Media

 

Η κρίση του κορωνοϊού φαίνεται ότι έχει επιπτώσεις και στα ζώα των ζωολογικών κήπων. Οι άνθρωποι στις περισσότερες περιοχές του πλανήτη είναι σε καραντίνα και δεν μπορούν έτσι να επισκεφτούν μαζί με τα παιδιά τους ένα τέτοιο πάρκο.
Θύμα αυτής της κατάστασης και ο ζωολογικός κήπος στο Κέντ όπου φιλοξενούνται μικρά και μεγάλα ζώα. Ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται σε απόγνωση, έσοδα από επισκέπτες δεν έχει και κατά συνέπεια δεν μπορεί να αγοράσει τροφή για τα ζώα με αποτέλεσμα αυτά σε λίγες ημέρες να μην έχουν να φάνε και να λιμοκτονήσουν.
Ο ιδιοκτήτης δήλωσε πως με βαριά καρδιά αποφάσισε να κάνει ευθανασία και στα 120 ζώα που υπάρχουν στον κήπο, επειδή πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα και τα ζώα θα πεθάνουν της πείνας. Για τα ζώα χρειάζεται το λιγότερο 3.000 ευρώ την ημέρα μόνο για την τροφή τους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27