search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:32
MENU CLOSE

ΜέΡΑ 25: Η κυβέρνηση μοιράζει άλλα 9 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για να αποκρύψουν το 5ο μνημόνιο

25.04.2020 15:49
ΜέΡΑ 25: Να δώσει άμεσα εξηγήσεις η κυβέρνηση για τον ΕΟΔΥ - Media

 

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την ανακοίνωσή της να διαθέσει το ποσό των εννιά εκατομμυρίων ευρώ για την ενημερωτική καμπάνια σχετικά με την πανδημία, διατυπώνει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μ. Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση που δεν έχει χρήματα για εργαζόμενους, μικρομεσαίους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και ανέργους, μοιράζει επιπλέον 9 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ ώστε να συνεχίσουν την απόκρυψη του 5ου μνημονίου και των όσων σχεδιάζει το κυβερνητικό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη σε αγαστή πάντα συμφωνία με το ιερατείο των Βρυξελλών και την εγχώρια ολιγαρχία». Ο κύριος Κριθαρίδης εκτιμά ότι «όση προπαγάνδα όμως και να επιστρατεύσει η ΝΔ, δεν θα μπορέσει να κρύψει από τον ελληνικό λαό τη λαίλαπα που έρχεται και την οποία έχει ήδη προσυπογράψει στις 9 Απρίλη στο Eurogroup».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:31