search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:31
MENU CLOSE

Ιατροδικαστής Κέρκυρας: Από κορωνοϊό ο θάνατος 53χρονου τη Δευτέρα του Πάσχα

25.04.2020 19:08
Ιατροδικαστής Κέρκυρας: Από κορωνοϊό ο θάνατος 53χρονου τη Δευτέρα του Πάσχα - Media

 

Σε κορωνοϊό οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιάννη Αϊβατίδη, ο θάνατος 53χρονου Κερκυραίου τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο corfupress.com, για τον θάνατο του 53χρονου διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή καθώς υπήρχαν φόβοι ότι οφείλετο στον κορωνοϊό

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Start TV ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊβατίδης ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που ακολούθησαν επιβεβαιώνεται ότι ο θάνατος του μεσήλικα οφείλεται σε κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η νεκροψία – νεκροτομή του ζητήθηκε από την αστυνομία, και σύμφωνα με τη διάγνωσή του, ο θάνατος του 53χρονου προήλθε από ιογενή πνευμονία (με ευρύματα που σχετίζονται με τον covid-19), ενώ, ο εκλιπών είχε και υποκείμενα νοσήματα. Αφενός είχε ισχαιμική καρδιοπάθεια (είχε υποστεί έμφραγμα) και αφετέρου υψηλά επίπεδα φερριτίνης, που όπως εξήγησε ο κ. Αϊβατίδης, πρόσφατη ιατρική έρευνα από την Αγία Πετρούπολη έκανε λόγο για ένα βιοχημικό δείκτη ο οποίος δημιουργεί μεγάλη θνησιμότητα σε όσους τον έχουν μαζί με τον κορωνοϊό.

Με βάση αυτή τη διάγνωση, αλλά και το γεγονός ότι ο 53χρονος είχε εμφανίσει ρίγη, του έκανε τεστ αντισωμάτων (που τα παρέλαβε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών), το οποίο βγήκε θετικό στον κορωνοϊό, με τον κ. Αϊβατίδη να υπογραμμίζει ότι το εν λόγω τεστ είναι από τα πιο αξιόπιστα. Τέλος, ο Ιατροδικαστής Κέρκυρας είπε πως έχει ενημερώσει όλους τους αρμοδίους, αλλά και την οικογένεια του 53χρονου.

Πληροφορίες: corfupress.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:31