search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:41
MENU CLOSE

Ο Πέτρος Ίμβριος μιλά για τον χωρισμό από τη Γερμανού: «Με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά»

26.04.2020 08:15
Ο Πέτρος Ίμβριος μιλά για τον χωρισμό από τη Γερμανού: «Με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά» - Media

 

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τον χωρισμό του από τη Ναταλία Γερμανού. 

Όταν αναφέρθηκαν στα διαζύγια, ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο: «Σαφώς και μένουν πράγματα και στον χαρακτήρα μας και στην ψυχή μας, μαθαίνεις, προσπαθούμε να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και σαφώς πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στο δεύτερο γάμο γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά». 

»Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και τα είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά», συνέχισε. 

«Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα γιατί όπως είπαμε υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του σαββατοκύριακου. Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι και η ψυχούλα τους και μετά τι θα κάνουμε εμείς. Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ, αλλά έχω ζήσει στιγμές περίεργες, δηλαδή να νιώθω ότι τρελαίνομαι γιατί τα είχα βάλει όλα σε ένα δρόμο και μετά κάτι μου τα χάλασε αυτά» αποκάλυψε ο τραγουδιστής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48