search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:20
MENU CLOSE

Μετά τα πορτοκάλια στην Αργολίδα, έκλεψαν 300 κιλά λεμόνια στην Κορινθία!

26.04.2020 11:26
Μετά τα πορτοκάλια στην Αργολίδα, έκλεψαν 300 κιλά λεμόνια στην Κορινθία! - Media

 

Μετά τα πορτοκάλια στην Αργολίδα, οι συμμορίες που κλέβουν την παραγωγή των αγροτών έδρασαν και στην Κορινθία! Τέσσερις επιτήδειοι εισέβαλαν σε ένα αγρόκτημα στο Βέλο και «σήκωσαν» συνολικά 300 κιλά λεμόνια, αλλά δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι δράστες ηλικίας 26 ως 33 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου-Βόχας να κινούνται με ένα αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλεμμένα αγροτικά προϊόντα και συνελήφθησαν. Τα λεμόνια επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε το όχημα των δραστών που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Ελληνίδες ηλικίας 28, 39 και 57 χρόνων που προσπάθησαν να κλέψουν πορτοκάλια βάρους 3,5 τόνων από ένα αγρόκτημα σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:20