search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Επίθεση ιερέα σε Μητσοτάκη για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» (Video)

27.04.2020 09:12
Επίθεση ιερέα σε Μητσοτάκη για συναυλία Πρωτοψάλτη: «Δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» (Video) - Media

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους κόλπους της εκκλησίας με αφορμή την στάση της «συναυλίας» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου τo περασμένο Σάββατο.

Έτσι μετά την χθεσινή αντίδραση του Μητροπολίτη Θεοκλήτου που καταδίκασε την, όπως είπε, παράνομη συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, συνέχεια έδωσε σήμερα ένας ακόμη ιερέας. 

«Ο κύριος πρωθυπουργός δεν παραβίασε τα μέτρα, όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου;» διερωτήθη το πρωί της Δευτέρας, σε πρωινή εκπομπή του Open, πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου, κάνοντας λόγο για εικόνες συνωστισμού και για άσκοπη μετακίνηση κατά τη διάρκεια της συναυλίας. 

Ο ιερέας καταλόγισε στην κυβέρνηση αρνητική διάθεση προς την Εκκλησία, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύει και η διοργάνωση της «κινητής» συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, εν αντιθέσει με τις απαγορεύσεις προς τις θρησκευτικές τελετές.

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή του με τις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά και της Ιεράς Συνόδου καθώς όπως σημείωσε οι εκκλησίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τηρώντας μέτρα ασφαλείας, παρεμφερή με αυτά των σούπερ μάρκετ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (από 1.24:15):

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/OiilKb5IB1k” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09