search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Παπαγγελόπουλος για Προανακριτική: Παρανοϊκή μανία εναντίον μου που θέτει σε κίνδυνο την υγεία

27.04.2020 11:02
5056332.jpg

 

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος απευθύνθηκε με ανακοίνωσή του στον πρωθυπουργό, όπως και στον Σωτήρη Τσιόδρα, διαμαρτυρόμενος για την επανέναρξη των διαδικασιών της Προανακριτικής Επιτροπής πριν την άρση των μέτρων.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την επανέναρξη των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Novartis εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό εξέδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ζητώντας παράλληλα να πληροφορηθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εάν γνωρίζει “την επικίνδυνη αυτή ενέργεια” επαναλειτουργίας της προανακριτικής και εάν την εγκρίνει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ακόμη, ο κ. Παπαγγελόπουλος επέδειξε ενδιαφέρον για την υγεία των μελών της προανακριτικής επιτροπής λόγω της πανδημίας, υπενθυμίζοντας ότι οι ποινές οι οποίες προβλέπονται σε περίπτωση παραβίασης των περιοριστικών μέτρων διάδοσης του κορονοϊού φτάνουν έως τα ισόβια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33