search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:29
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο Ιρφάν Καν των «Slumdog Millionaire» (Video)

29.04.2020 09:20
Έφυγε από τη ζωή ο Ιρφάν Καν των «Slumdog Millionaire» (Video) - Media

 

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών άφησε ο Ιρφάν Καν, ένας από τους διάσημους ηθοποιούς του Μπόλιγουντ, μετά από λοίμωξη του παχέως εντέρου, σύμφωνα με το BBC.

Ο Ινδός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως: «Η ζωή του Πι», το «Slumdog Millionaire» και το «Τζουράσικ Παρκ».

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του γνωστοποιώντας ότι ο ηθοποιός πέθανε νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Βομβάης. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Καν μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.

O Ιρφάν Καν έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο από το 2018 .«Έχω πίστη, έχω παραδοθεί», είχε γράψει ο ίδιος αναφερόμενος στον άνισο αγώνα που έδινε για τη ζωή του.

Ήταν ένας άθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που επέλεγε να εκφράζεται μέσα από τους ρόλους του. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του κάνουν λόγο για μια προσωπικότητα πολύ δυνατή που πολέμησε μέχρι το τέλος, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται στο πλευρό του.

«Αφού χτυπήθηκε από έναν εξαιρετικά σπάνιο καρκίνο καρκίνο το 2018, το πολέμησε από την πρώτη στιγμή και έδωσε πάρα πολλές μάχες μαζί του. Περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειάς του για την οποία νοιαζόταν περισσότερο, έφυγε για τον παράδεισο, αφήνοντας πίσω του πραγματικά μια κληρονομιά. Όλοι προσευχόμαστε και ελπίζουμε να αναπαυτεί εν ειρήνη. Όπως άλλωστε έλεγε και ο ίδιος: “Σαν να δοκιμάζω τη ζωή για πρώτη φορά, τη μαγική πλευρά της”», αναφέρει η ανακοίνωση για την απώλειά του.

Πώς τον αποχαιρέτησαν οι θαυμαστές του στο Twitter

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:29