search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:29
MENU CLOSE

Σκότωσαν τον κροκόδειλο, του άνοιξαν την κοιλιά και έβγαλαν από μέσα τα υπολείμματα του αγνοούμενου συγχωριανού τους (Video)

29.04.2020 14:40
Δραπέτης που είχε παραβιάσει την άδεια του κρύφτηκε και παγιδεύτηκε σε βάλτο με κροκόδειλους – Τον έσωσαν ψαράδες - Media

 

Οι κάτοικοι του παραποτάμιου χωριού στην Ινδονησία είχαν χάσει εδώ και 3 ημέρες τον συγχωριανό τους. Όσο και να τον έψαχναν δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το παραμικρό του ίχνος. 
Κάποια στιγμή θεώρησαν πως ο συγχωριανός τους είχε φαγωθεί από κάποιον κροκόδειλο και για το λόγο αυτόν, έφτιαξαν ένα απόσπασμα από οπλισμένους χωρικούς και βγήκαν στον ποταμό Λακάρ όπου έψαχναν για τα τεράστια αυτά ερπετά.
Σε μια στροφή του ποταμού διαπίστωσαν ότι κοιμόταν ένας κροκόδειλος μήκους σχεδόν 4 μέτρων. Τον πλησίασαν σιγά και με πολλές προφυλάξεις και τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν. 
Στη συνέχεια ένας από αυτούς με ένα μαχαίρι του άνοιξε την κοιλιά και τότε το μυστήριο της εξαφάνισης του συγχωριανού τους λύθηκε. Απομεινάρια από το κορμί, τα ρούχα και το καπέλο του βρισκόντουσαν μέσα στην κοιλιά του κροκόδειλου. 
Το θύμα ήταν ένας 55χρονος κάτοικος του χωριού, το μικρό όνομα του οποίου ήταν Σιάφρι. Ο Heru Sutmantoro, επικεφαλής της Υπηρεσίας Διατήρησης Φυσικών Πόρων της επαρχίας Riau, δήλωσε ότι ο θάνατος του άνδρα ήταν μια τραγωδία. Ωστόσο, επέκρινε τους ντόπιους χωρικούς για τη δολοφονία του προστατευόμενου κροκοδείλου. Ο Heru είπε ότι οι ντόπιοι είχαν προειδοποιηθεί από τον Ιούνιο του 2019 να μην πάνε να ψαρέψουν κοντά στο δέλτα του ποταμού. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27