search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:19
MENU CLOSE

Σβήνει και… ξαναγράφει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Σταθάκης

30.04.2020 06:39
Σβήνει και... ξαναγράφει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Σταθάκης - Media

 

Όταν ο Γιώργος Σταθάκης επιφορτίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα με την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν να έχει όλο τον χρόνο μπροστά του, αφού ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι θα μιλούσαμε σύντομα ξανά για εκλογές. Ωστόσο, ένας μονοκύτταρος οργανισμός που έχει ονομαστεί από τους επιστήμονες «κορωνοϊός» είχε… άλλη άποψη: η παγκόσμια καραντίνα έχει προκαλέσει νέο τοπίο και πολύ σύντομα, όπως όλοι προβλέπουν, θα «γεννήσει» έναν νέο κόσμο, που δε θα ισχύουν πολλές από τις «σταθερές» της «προ κορωνοϊού» εποχής.

Όπως γράφει το matrix24.gr εκεί που ο Γιώργος Σταθάκης είχε βάλει το προγραμματικό νερό στ’ αυλάκι, πραγματοποιώντας δεκάδες συναντήσεις και συνεννοήσεις με όλα τα τμήματα και τους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα πρέπει να… τα κάνει όλα από την αρχή: ο Αλέξης Τσίπρας, όπως φάνηκε χθες από όσα ελέχθησαν στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, τάσσεται υπέρ της «ριζικής αναμόρφωσης» του προγράμματος του κόμματός του, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Θεωρείται, δε, δεδομένο ότι τα κεφάλαια που αφορούν στην οικονομία, στο κοινωνικό κράτος και, κυρίως, στην ενίσχυση του συστήματος υγείας, επί της ουσίας θα ξαναγραφτούν από την αρχή, μόλις ο κορωνοϊός υποχωρήσει και αρχίσει μία καταγραφή των ερειπίων που θα αφήσει πίσω του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15