search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος για Δημόσιο: Προανήγειλε «μεγάλη μεταρρύθμιση» και μεταφορά υπαλλήλων στους ΟΤΑ

04.05.2020 07:07
Θεοδωρικάκος για Δημόσιο: Προανήγειλε «μεγάλη μεταρρύθμιση» και μεταφορά υπαλλήλων στους ΟΤΑ - Media

 

Για μεγάλη θεσμική μεταρρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, και προϊδεάζοντας ότι θα υπάρξει μεταφορά αρμοδιοτήτων προς την αυτοδιοίκηση. «Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να μεταφερθούν και εργαζόμενοι προς την αυτοδιοίκηση»

Εξήγησε πως τουλάχιστον για δύο ακόμη εβδομάδες ενθαρρύνεται η τηλεργασία και πρόσθεσε πως  εκτός από το ζήτημα του συγχρωτισμού, είναι μια εμπειρία θετική και πολλοί υπάλληλοι εργάζονται αποτελεσματικά από το σπίτι.

Στο ερώτημα εάν η τηλεργασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειώσεις προσωπικού στο δημόσιο, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Η τηλεργασία έχει ως προϋπόθεση να υπάρχει ο άνθρωπος. Κανείς να μην αμφιβάλει για την εργασία του» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε ότι είναι εκτός σχεδίου της κυβέρνησης οποιαδήποτε μείωση μισθού στο δημόσιο τομέα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:53