search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:19
MENU CLOSE

Love Life: H ρομαντική σειρά ανθολογίας με την Άννα Κέντρικ στην COSMOTE TV

04.05.2020 13:03
cosmote_tv_lovelife.jpg
 
Με τη ρομαντική σειρά ανθολογίας «Love Life», που υπογράφει ο Σαμ Μπόιντ (In a Relationship) και στην οποία πρωταγωνιστεί η βραβευμένη Άννα Κέντρικ (Up in the Air, Into the Woods, Pitch Perfect), εμπλουτίζεται το πρόγραμμα με σειρές της COSMOTE TV τον Μάιο.
 
Πρόκειται για μία σειρά παραγωγής της Lionsgate, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 28 Μαΐου, μέσω του COSMOTE SERIES HD, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αμερική, μέσω του HBO Max.
 
Στη νέα σειρά του Σαμ Μπόιντ, αποτυπώνεται η διαδρομή από την πρώτη αγάπη έως την τελευταία, καθώς και το πώς οι διαφορετικές σχέσεις, διαμορφώνουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου, μέχρι να συναντήσει τον ένα και μοναδικό έρωτα με τον οποίο θα μείνει μαζί για πάντα.
 
Στη σειρά, η Άννα Κέντρικ υποδύεται την Ντάρμπι, μία κοπέλα που ζει στη Νέα Υόρκη και αναζητά την αγάπη, ενώ κάθε νέο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο σε μία διαφορετική γνωριμία της νεαρής γυναίκας. Στο πρωταγωνιστικό team συναντάμε επίσης τους: Ζόε Τσάο (Where‘d you go, Bernadette, Strangers, The OA), Σκουτ ΜακΝίρι (Argo, Monsters, 12 Years a Slave), Πίτερ Βακ (The Bold Type) και Σάσα Κομπέρ (Miracle Workers).
 
Τα επεισόδια του «Love Life», αμέσως μετά την προβολή τους στο COSMOTE SERIES HD, κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23.00) θα είναι διαθέσιμα, αποκλειστικά, για θέαση στους on demand καταλόγους της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV Plus).
 
Οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν ακόμα πιο εύκολα στη βιβλιοθήκη σειρών και να επιλέξουν μέσω προσωποποιημένων προτάσεων το είδος σειράς που τους ενδιαφέρει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10