search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:05
MENU CLOSE

Drake: Ο διάσημος ράπερ τραγουδάει «Θα σε πάω ταξίδι στην Ελλάδα» (Video)

04.05.2020 13:25
Drake: Ο διάσημος ράπερ τραγουδάει «Θα σε πάω ταξίδι στην Ελλάδα» (Video) - Media

 

Ο διάσημος Καναδός ράπερ Drake έδωσε σε live μετάδοση μέσω του Instagram μία γεύση από τη νέα του δουλειά και σε ένα από τα τραγούδια φαίνεται να υπόσχεται ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το greekreporter.com, κατά τη διάρκεια του live του Drake ακούστηκε ένα teased track στο οποίο οι στίχοι ανέφεραν: «Έλα μαζί μου θα σε πάω ταξίδι στην Ελλάδα».

«Come with me, leave all of your things, yeah, you can stop at Gucci, stop at Louis V, yeah. Come with me, fly you out to Greece», είναι συγκεκριμένα οι στίχοι που ακούγονται που σε μετάφραση σημαίνουν: «Έλα μαζί μου, άσε όλα τα πράγματα σου, μπορείς να σταματήσεις στη Gucci, να σταματήσεις στη Louis V, έλα μαζί μου, θα σε πάω ταξίδι στην Ελλάδα».

Ο τίτλος του κομματιού δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν είναι σαφές εάν το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ «Drizzy», το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:05