search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Πειραιάς: Σωματεία καταγγέλλουν ότι η αστυνομία «ξήλωσε» όλα τα πανό με συνθήματα κατά της Cosco για τα έργα στο λιμάνι

05.05.2020 08:35
Πειραιάς: Σωματεία καταγγέλλουν ότι η αστυνομία «ξήλωσε» όλα τα πανό με συνθήματα κατά της Cosco για τα έργα στο λιμάνι - Media

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταγγέλλει ότι δυνάμεις της αστυνομικής δοίκησης Πειραιά οργάνωσαν επιχείρηση καταστροφής πανό που ανέγραφαν συνθήματα κατά Master Plan της Cosco, μια επιχείρηση που έλαβε χώρα στην Πειραϊκή στις 2 Μάη.

Να σημειωθεί πως κάτοικοι, κινήσεις πολιτών, εργατικά σωματεία και συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής έχουν αναλάβει αγωνιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες όλο το τελευταίο διάστημα κάνοντας λόγο για “παράνομες – αυθαίρετες ενέργειες της Cosco και των αρμόδιων κυβερνητικών υπηρεσιών που προχώρησαν στην βυθοκόρηση του έργου για την επέκταση της προβλήτας για τα νέα κρουαζιερόπλοια”.

Όπως τονίζουν οι κινήσεις και τα σωματεία της περιοχής για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου δεν υπάρχει επικαιροποιημένη περιβαλλοντική μελέτη.

Η ΠΕΝΕΝ εκτιμά ότι «η αστυνομική δύναμη που έχει θέσει υπό παρακολούθηση όλες τις δραστηριότητες των κινήσεων και συλλογικοτήτων στην περιοχή λειτούργησε κατόπιν εντολών και η καταστροφή των πανό είναι ενταγμένη στην κατεύθυνση εκφοβισμού και τρομοκρατίας από κυβέρνηση – Cosco και τοπικές αρχές οι οποίες συστοιχισμένες στηρίζουν τις παρανομίες της κινεζικής πολυεθνικής εταιρείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:47