search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:06
MENU CLOSE

HΠΑ: Οικογένεια σκότωσε πισώπλατα φύλακα καταστήματος για μια μάσκα

05.05.2020 11:26
HΠΑ: Οικογένεια σκότωσε πισώπλατα φύλακα καταστήματος για μια μάσκα  - Media

 

Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται μια γυναίκα, ο σύζυγός της και ο γιος τους καθιώς σύμφωνα με τις τοπικές αρχές ευθύνονται για τον θάνατο υπαλλήλου σεκιούριτι, ο οποίος δεν επέτρεψε την είσοδο της κόρης της οικογένειας σε εμπορικό κατάστημα της πόλης Φλιντ του Μίσιγκαν,στις ΗΠΑ, επειδή δεν φορούσε την προστατευτική για τον κορωνοϊό μάσκα.  

Ο Κάλβιν Μάνερλιν, 43 ετών, πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την περασμένη Παρασκευή έξω από το κατάστημα Family Dollar στο Φλιντ του Μίσιγκαν, μία από τις πλέον πληγείσες από την πανδημία πολιτείες των ΗΠΑ.

Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση όταν είπε στη 45χρονη Σαρμέλ Τιγκ ότι η κόρη της δεν μπορούσε να μπει στο κατάστημα καθώς δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική στην εν λόγω πολιτεία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Οικογένεια δολοφόνησε φύλακα για μια προστατευτική μάσκα

H 45χρονη Σαρμέλ Τιγκ

Ο σύζυγος της μητέρας, ο Larry Teague, 44 ετών, και ο γιος του, Ramonyea Bishop, 23 ετών, κατηγορούνται ότι πήγαν στο κατάστημα λίγο αργότερα και επιτέθηκαν θανάσιμα στον κ. Munerlyn.

Η Σαρμέλ Τιγκ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, αλλά οι δύο άλλοι ύποπτοι διαφεύγουν της σύλληψης. Κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος της κόρης που δεν φορούσε την προστατευτική μάσκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η 45χρονη αρχικά διαπληκτίστηκε με τον άτυχο υπάλληλο σεκιούριτι και έφυγε από το κατάστημα με το αυτοκίνητό της. Επέστρεψε μετά από λίγο μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της και σκότωσαν τον υπάλληλο. Ο γιος φέρεται να ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη.

«Ο θάνατος του Κάλβιν Μάνερλιν είναι τραγικός και παράλογος», δήλωσε ο εισαγγελέας απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους. «Το μόνο που ήθελε το αγόρι μου ήταν να κάνει σωστά τη δουλειά του», δήλωσε η μητέρα του θύματος.

Στο ίντερνετ δημιουργήθηκε σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων A GoFundMe για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας του άτυχου υπαλλήλου σεκιούριτι. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 100.000 δολάρια. Ο 43χρονος ήταν πατέρας οκτώ παιδιών.

Πηγή: BBC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:04