search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Κύπρος: 44χρονος βιντεοσκοπούσε κρυφά νοσηλεύτριες στα αποδυτήρια νοσοκομείου

06.05.2020 09:05
Κύπρος: 44χρονος βιντεοσκοπούσε κρυφά νοσηλεύτριες στα αποδυτήρια νοσοκομείου  - Media

Με χειροπέδες βρέθηκε 44χρονος νοσηλευτής από τη Λεμεσό, μετά από καταγγελία που έγινε εναντίον του, για παράνομη βιντεογράφηση συναδέλφων του νοσηλευτριών. Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία με την ενδεδειγμένη διακριτικότητα.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου η σχετική καταγγελία έγινε από νοσηλεύτριες ιδιωτικού νοσηλευτηρίου οι οποίες κατέφυγαν στο ΤΑΕ Λεμεσού αναφέροντας ότι συνάδελφός τους τις βιντεογραφούσε κατά παράνομο τρόπο εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του αστυνομικού τμήματος Λεμεσού που ανέλαβαν την υπόθεση, ο ύποπτος φέρεται να τις βιντεογραφούσε κατά την παραμονή τους στον χώρο των αποδυτηρίων του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος, μέσω της κάμερας του κινητού τηλεφώνου που τοποθετούσε στον χώρο των αποδυτηρίων, όπου οι συναδελφισσές του νοσηλεύτριες άλλαζαν τα ρούχα τους, κατέγραφε και αποθήκευε σχετικές εικόνες στο κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μετά την καταγγελία ο 44χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος παραδέχτηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Το δικαστήριο όπου οδηγήθηκε χθες, υιοθετώντας τη μαρτυρία που κατατέθηκε εναντίον του, έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες, ώστε να δοθεί η χρονική ευχέρεια για ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων και ερευνών. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04