search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Ο σωματοφύλακας της Μισέλ Ομπάμα δείχνει την πιο αστεία φωτό μαζί της (Photos/Video)

07.05.2020 11:11
Ο σωματοφύλακας της Μισέλ Ομπάμα δείχνει την πιο αστεία φωτό μαζί της (Photos/Video)  - Media

 

Στο νέο ντοκιμαντέρ για την αυτοβιογραφία της, η Μισέλ Ομπάμα μιλά για όλους και όλα και αποκαλύπτει τον άγνωστο δεσμό με τον πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών που την προστατεύει για περισσότερο από μία δεκαετία.

Oπως αναφέρει η iefimerida μπορεί να είναι ασυνήθιστο για κάποιον που ο ρόλος του είναι πάντα να μένει στο παρασκήνιο, ωστόσο, ο Άλεν Τέιλορ εμφανίζεται στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Becoming» το οποίο παρακολουθεί την Μισέλ Ομπάμα στην περιοδεία της για την προώθηση του βιβλίου της. «Τον Άλεν τον νιώθω περισσότερο σαν αδερφό παρά σαν πράκτορα» λέει η 56χρονη Μισέλ Ομπάμα, σε κάποιο σημείο της ταινίας, που έκανε πρεμιέρα χθες.

«Μιλάμε για μια σχέση πάνω από 12 χρόνων» προσθέτει και συνεχίζει: «Έχω περάσει πολύ χρόνο κοιτάζοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του» αστειεύεται, καθώς κάθεται πάντα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου με τον Τέιλορ στο μπροστινό κάθισμα. Επίσης, προσθέτει ότι αν και δεν εμπλέκεται συχνά στις λεπτομέρειες των θεμάτων ασφαλείας όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της, θέτει πάντα ερωτήματα. «Πάντα ήθελα να μάθω πού έχουν τα όπλα τους» λέει. «Τι θα γινόταν εάν κάποιος προσπαθούσε πραγματικά να με σκοτώσει; Θα έπρεπε να πάρω εγώ αυτά τα δύο όπλα. Θα μας κρατούσα ασφαλείς Άλεν. Θα σε κάλυπτα» με τον σωματοφύλακά της να απαντά: «Το ξέρω πως θα το κάνατε. Είμαι σίγουρος»

Η αγαπημένη στιγμή του σωματοφύλακα της Μισέλ Ομπάμα

Το ντοκιμαντέρ δείχνει επίσης πώς ο Τέιλορ αντανακλά τον χρόνο του στο πλευρό της Μισέλ Ομπάμα. «Δουλεύω με την κυρία Ομπάμα από το 2008. Με την πάροδο του χρόνου, όταν βρίσκεσαι κοντά στον προστατευόμενο, γνωρίζεις ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Διακυβεύονται πολλά σε αυτή την δουλειά, δεν μπορείς να αποτύχεις, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός συνέχεια».

Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ, ο σωματοφύλακας της Μισέλ Ομπάμα θυμάται μια αγαπημένη στιγμή ανάμεσα σε αυτόν και την Πρώτη Κυρία, όταν η οικογένειά της ταξίδεψε στο Σινικό Τείχος της Κίνας. «Είχε προγραμματιστεί πως τα κορίτσια θα είχαν την δυνατότητα να κατέβουν από την τσουλήθρα» λέει ο Τέιλορ, αναφερόμενος στην Μαλία και την Σάσα Ομπάμα.

Και συνεχίζει: «Όταν η κυρία Ομπάμα είδε την τσουλήθρα, ήθελε κι αυτή να το κάνει» λέει δείχνοντας μια φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους, με την Μισέλ Ομπάμα να φαίνεται χαρούμενη και τον Άλεν Τέιλορ όχι και τόσο. «Όπως μπορείτε να δείτε, εκείνη χαμογελά ενώ εγώ όχι. Αλλά προφανώς είναι μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία» λέει. «Είναι μια αστεία φωτογραφία. Και είναι στην πραγματικότητα μία από τις αγαπημένες μου. Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν πραγματικά τα βίωσα όλα αυτά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39