16/07/2020 17:12:24

Αστυνομικοί ακινητοποιούν δια της βιας, πατέρα μπροστά στο παιδάκι του που ούρλιαζε από τον φόβο (Photos)

Αστυνομικοί ακινητοποιούν δια της βιας, πατέρα μπροστά στο παιδάκι του που ούρλιαζε από τον φόβο (Photos) - Media

 

Υπέρμετρη βία για ένα περιστατικό ανάξιο σημασίας σε έναν αθώο πατέρα, άσκησαν 2 αστυνομικοί στο Μάντσεστερ. Όλα συνέβησαν μέσα σε ένα πρατήριο βενζίνης όπου ο πατέρας γέμιζε το αυτοκίνητο του με το παιδάκι να κάθεται στο πίσω κάθισμα. 


Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μάλιστα και teaser, δηλαδή το όπλο που διοχετεύει ηλεκτρισμό και παραλύει, στον πατέρα, όταν το παιδί του βγήκε από την πόρτα και έτρεξε προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσει κλαίγoντας. 


Ο λόγος που ασκήθηκε τόσο μεγάλη και ανώφελη βία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ο πατέρας όμως δεν έχει ποινικό μητρώο και σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες δεν είχε κάνει το παραμικρό που θα μπορούσε να προκαλέσει τα όργανα της τάξης.


Το θέμα έφτασε μέχρι και τον δήμαρχο της πόλης ο οποίος είπε πως θα ζητήσει την παραπομπή των συγκεκριμένων αστυνομικών, τόσο στον εισαγγελέα, όσο και στα αρμόδια όργανα της αστυνομίας για να πράξουν τα δέοντα. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.