search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Έφηβη έγραψε ερωτικό στιχάκι επάνω στο Σινικό τείχος και τη συνέλαβαν αμέσως

11.05.2020 16:39
Έφηβη έγραψε ερωτικό στιχάκι επάνω στο Σινικό τείχος και τη συνέλαβαν αμέσως  - Media

 

Τι τους ήθελε τις αγάπες και τους έρωτες να τους εκδηλώσει επάνω στο Σινικό τείχος μια έφηβη. Δεν πρόλαβε να γράψει καλά καλά ένα ερωτικό ποίημα προς τον αγαπημένο της και αμέσως την συνέλαβαν. Για την ακρίβεια ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό της στο facebook με το ερωτικό ποίημα που χάραξε και την επόμενη μέρα οι αρχές την είχαν εντοπίσει και τη συνέλαβαν. 
Υπήρξαν μάλιστα και εκατοντάδες αναφορές στην αστυνομία για τη συγκεκριμένη έφηβη η οποία δε σεβάστηκε ένα τέτοιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το προσωπικό του Μεγάλου τείχους, τα τούβλα που βανδαλίστηκαν με το αυτοσχέδιο ερωτικό ποίημα, αμέσως αντικαταστάθηκαν και δεν έχει προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο τείχος. 
Για την ιστορία η μικρή είχε χαράξει το όνομα της μαζί με το όνομα του αγαπημένου της και στη μέση μια μεγάλη καρδιά ενώ από κάτω είχε σκαρώσει ένα αυτοσχέδιο στιχάκι 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18