25/11/2020 13:54:07

Έφηβη έγραψε ερωτικό στιχάκι επάνω στο Σινικό τείχος και τη συνέλαβαν αμέσως

Έφηβη έγραψε ερωτικό στιχάκι επάνω στο Σινικό τείχος και τη συνέλαβαν αμέσως  - Media

 

Τι τους ήθελε τις αγάπες και τους έρωτες να τους εκδηλώσει επάνω στο Σινικό τείχος μια έφηβη. Δεν πρόλαβε να γράψει καλά καλά ένα ερωτικό ποίημα προς τον αγαπημένο της και αμέσως την συνέλαβαν. Για την ακρίβεια ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό της στο facebook με το ερωτικό ποίημα που χάραξε και την επόμενη μέρα οι αρχές την είχαν εντοπίσει και τη συνέλαβαν. 
Υπήρξαν μάλιστα και εκατοντάδες αναφορές στην αστυνομία για τη συγκεκριμένη έφηβη η οποία δε σεβάστηκε ένα τέτοιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το προσωπικό του Μεγάλου τείχους, τα τούβλα που βανδαλίστηκαν με το αυτοσχέδιο ερωτικό ποίημα, αμέσως αντικαταστάθηκαν και δεν έχει προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο τείχος. 
Για την ιστορία η μικρή είχε χαράξει το όνομα της μαζί με το όνομα του αγαπημένου της και στη μέση μια μεγάλη καρδιά ενώ από κάτω είχε σκαρώσει ένα αυτοσχέδιο στιχάκι 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.