search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Παραλήρημα Αμβρόσιου: Αθεόφοβος ο Μόσιαλος – «Προφυλακτικό» για τον κορωνοϊό ο Αγιασμός

12.05.2020 13:08
Παραλήρημα Αμβρόσιου: Αθεόφοβος ο Μόσιαλος - «Προφυλακτικό» για τον κορωνοϊό ο Αγιασμός - Media

 

«Αθεόφοβος επιστήμονας και εντελώς άσχετος για τη Θεία Κοινωνία» είναι σύμφωνα με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο Ηλίας Μόσιαλος. 

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αναφέρει μεταξύ άλλων:  “Μας  πνίξανε με τις Δηλώσεις των κάποια Πολιτικά κυρίως πρόσωπα, δηλώσεις, τις οποίες με πολλήν προθυμίαν προωθούν και λανσάρουν  κάποιοι Δημοσιογράφοι, οι οποίοι, καθώς φαίνεται, έλαβαν και αυτοί το μερίδιό τους από το ποσόν των 20.000.000 €, το οποίον, μυστικά και άνισα καθώς λέγεται, διέθεσε η Κυβέρνηση του κ. Κυρ. Μητσοτάκη προς τά Μ.Μ.Ε. για νά προβάλουν και να διαφημίσουν το πρόγραμμα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό.

Έτσι, λοιπόν, βούηξε ο τόπος με τις αχαρακτήριστες Δηλώ- σεις του Καθηγητού κ. Ηλία Μόσιαλου, ο οποίος, μολονότι είναι εντελώς άσχετος με τα Θεολογικά Γράμματα, αποτόλμησε να απο- φανθεί για την Θεία Κοινωνία!!! Ερωτηθείς σχετικώς, έδωσε την ακόλουθη απάντηση: “Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να απο- φευχθεί με τη σημερινή της μορφή, μέχρι να έχουμε ασφαλές εμβόλιο. Θα πρέπει να εξετασθεί, εάν μπορεί να γίνει με διαφο- ρετικό και ασφαλή τρόπο…” 

Στον αθεόφοβο αυτό επιστήμονα, που το επιστημονικό του έργο εξαντλείται στον τομέα «Πολιτική της Υγείας», επί του παρόντος δεν θα απαντήσουμε εμείς. Αναμένουμε να ξυπνήσει από το λήθαργο, στον οποίο δυστυχώς έχει περιπέσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και…. βλέπουμε”!

«Ο Αγιασμός αποτελεί προφυλακτικό μέσο έναντι του Κορωνοϊού»

“Θα ασχοληθούμε όμως με το ζήτημα του Αγιασμού, διότι ο Αγιασμός αποτελεί όπλο κατά του Διαβόλου, προφυλακτικό μέσο έναντι του Κορωνοϊού και γενικώς όπλο χρήσιμο σε κάθε ανάγκη της καθημερινής ζωής” συνεχίζει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Επικαλούμενος μια επιστολή αγνώστου σε εφημερίδα, αναφέρει ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε παντογνώστες αλλά ούτε και κριτές των πάντων.  

“Ο δημοσιογράφος, ως επάγγελμα, φωτογραφίζει, καταγράφει, διηγεί-ται και ενημερώνει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν, δηλ. παρέχει πληροφορίες για την καθημερινή ζωή! Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο!

Βέβαια, όταν νεκρώσει η συνείδησή του, τότε γίνεται τυφλό όργανο είτε των Πολιτικών, είτε του αφεντικού του-ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού Σταθμού, είτε κάποιων που τον δωροδοκούν, είτε ακόμη και κάποιων σκοτεινών- δαιμονικών δυνάμεων! Στις περιπτώσεις αυτές ο δημοσιογράφος  καθίσταται υπηρέτης του ψεύδους και της λασπολογίας, φερέφωνο, δηλ. μεγάφωνο, διά του οποίου μεταφέρεται η φωνή και η γνώμη παραγόντων, οι οποίοι κρύπτονται στο σκοτάδι της ανωνυμίας! Για όλους αυτούς τους λόγους η Τηλεόραση σήμερα κατά κανόνα υπηρετεί την πλάνη και το ψέμα! Δεν μας ενημερώνει αλλά αντιθέτων μας τυφλώνει και μας αποκοιμίζει…

Σας ερωτώ: Ποιοι μετέδωσαν στην Κοινωνία τον πανικό ως προς τον Κορωνοϊό; Ποιοί μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι όλοι μαζί;  Ποιοί μας κλείδωσαν στο σπίτι μας; Ποιοί μας ανάγκασαν  να γιορτάσουμε το Πάσχα από το …..μπαλκόνι μας;  Ποιός άλλος; Οι Κυβερνητικοί Παράγοντες, χρησιμοποιώντας ως τσιράκια τους κάποιους δημοσιογράφους – τηλεοπτικούς εκφωνητές!

Έτσι, λοιπόν, σιγά-σιγά συνηθίσαμε να βλέπουμε το μαύρο ως άσπρο, το ψεύτικο ως αληθινό, την ανηθικότητα ως κάτι το  φυσιολογικό! Οι χωρίς συνείδηση δημοσιογράφοι, μεταξύ των άλλων, επιχείρησαν να πείσουν τον κόσμο:
α) ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουν , επειδή από το Άγιο Ποτήριο και από την Αγία Λαβίδα μεταδίδεται ο Κορωνοϊός!!!!!!
β) καί ότι ο Αγιασμός δεν είναι το φάρμακο και η ασπίδα, που μας προφυλάσσει από την μόλυνση του ιού!

Πηγή: patrastimes

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29