search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Μητέρα εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της στις όχθες ποταμού και το κατασπάραξαν τεράστιες σαύρες (Video)

13.05.2020 13:09
Μητέρα εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της στις όχθες ποταμού και το κατασπάραξαν τεράστιες σαύρες (Video) - Media

 

Μια παρέα 10χρονων αγοριών είχαν βγει και έπαιζαν στην όχθη του ποταμού στο Nakhon Si Thammarat, στη νότια Ταϊλάνδη. Κάποια στιγμή ένα από τα παιδιά διαπίστωσε πως πίσω από μια φυλλωσιά βρισκόταν μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών η οποία κάτι είχε μέσα. Το παιχνίδι σταμάτησε τα παιδιά όλο περιέργεια πλησίασαν και τότε αντίκρυσαν μια φρικτή εικόνα. 
Το μισοφαγωμένο κορμί ενός βρέφους εξείχε από τη σακούλα. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως η περιοχή αποκλείστηκε. Πράγματι μέσα στη σακούλα ήταν ένα μισοφαγωμένο μωρό.
Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μια μητέρα που γέννησε έβαλε το παιδί της στη σακούλα και πήγε και το πέταξε στο ποτάμι. Εκεί ζουν όμως κατι μεγάλες σαρκοβόρες σαύρες του γένους των Βαράνων, οι οποίες μύρισαν το κρέας και άρχισαν να το τρώνε. 
Η αστυνομία δεν μπορεί να π[ει με σιγουριά εάν το μωρό ήταν ζωντανό ή όχι όταν το πέταξε η μητέρα του και τώρα ελπίζουν με την μέθοδο του DNA να εντοπίσουν τη μητέρα. «Θα ελέγξουμε κάθε κάμερα ασφαλείας της περιοχής για να βρούμε τη μητέρα την οποία θα τη συλλάβουμε αμέσως» είπε ο διευθυντής της αστυνομίας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36