search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57
MENU CLOSE

Τα παράδοξα του κορωνοϊού – Ένας δρόμος που χωρίζει Αγγλία από Ουαλία, με διαφορετικά μέτρα προφύλαξης στην κάθε πλευρά του

13.05.2020 16:23
Τα παράδοξα του κορωνοϊού – Ένας δρόμος που χωρίζει Αγγλία από Ουαλία, με διαφορετικά μέτρα προφύλαξης στην κάθε πλευρά του  - Media

 

Είναι από τα παράδοξα με τα μέτρα κατά του κορωνοϊου. Ο δρόμος στο Boundary Lane στο Saltney, του Flintshire, χωρίζει την Αγγλία με την Ουαλία. Το παράδοξο έγγυται στο γεγονός ότι άλλα μέτρα έχουν για τον κορωνοϊό στην Αγγλία και άλλα στην Ουαλία. Έτσι όταν κάποιος τον διασχίζει δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει. 
Για παράδειγμα στην Αγγλία ο Τζόνσον έχει πει ήδη ότι μπορείτε να βγαίνετε αλλά πρέπει να είστε σε εγρήγορση ενώ στην Ουαλία δεν ισχύει αυτό αφού υπάρχει ακόμη η καραντίνα. Επίσης στην Ουαλία επιτρέπεται η σωματική άσκηση αλλά ο καθένας μόνος του, ενώ στην Αγγλία μπορεί ο καθένας να αθληθεί μαζί με άλλον.
Στη μια πλευρά του δρόμου τα σκουπίδια αποθηκεύονται στους κήπους και περνάει το απορριματοφόρο και τα συλλέγει ενώ στην άλλη πλευά ο κόσμος μπορεί να βγει και να τα πετάξει στους κάδους. 
Οι κάτοικοι της περιοχής κυριολεκτικά τα έχουν χαμένα. Εάν διαβούν το δρόμο θα πρέπει να συμπεριφερθούν διαφορετικά, και εάν παραμείνουν στην ίδια πλευρά πάλι θα πρέπει να συμπεριφερθούν διαφορετικά. 

 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57