search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Σκληρή κριτική Μπουτάρη σε Ζέρβα: «Με μισεί, έχει κόμπλεξ μαζί μου – Ακυρώνει ό,τι είχα ξεκινήσει»

15.05.2020 09:17
Σκληρή κριτική Μπουτάρη σε Ζέρβα: «Με μισεί, έχει κόμπλεξ μαζί μου - Ακυρώνει ό,τι είχα ξεκινήσει» - Media

 

Σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης προχώρησε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης στον Σταύρο Θεοδωράκη στους Πρωταγωνιστές, σε νέο επεισόδιο podcast.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως πέρασε την καραντίνα στο σπίτι του, αναρρώνοντας από μια πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε καιρό.

Μάλιστα, είπε ότι διάβασε πολύ την περίοδο της καραντίνας. Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφέρει πώς, στεναχωριέται που ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ.Ζέρβας ακυρώνει ό,τι είχε ξεκινήσει και θεωρεί ότι τον μισεί και έχει κόμπλεξ απέναντί του επειδή τον υποτίμησε.

Του αρέσει πολύ ο Μητσοτάκη γιατί ήταν έτοιμος, αν και δεν το περίμενε. Εκτιμάει όμως και τον Τσίπρα γιατί ξέρει τι θέλει. Μιλάει για το κρασί, τον αλκοολισμό, τις γυναίκες και νιώθει πάντα «σαν το μουλάρι που περπατάει στην άκρη του γκρεμού και σπανίως πέφτει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04