search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:12
MENU CLOSE

Γενέθλια για τη Μιμή Ντενίση: Πόσο χρονών έγινε και το μήνυμά της (Photo)

15.05.2020 15:54
Γενέθλια για τη Μιμή Ντενίση: Πόσο χρονών έγινε και το μήνυμά της (Photo) - Media

 

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα της.

«Γενεθλια σημερα κ εχω παρει τοση αγαπη απο χτες την νυχτα!!! Θα θελα να μπορω οχι μονο να γραψω στον καθενα χωριστα αλλα κ να σας αγκαλιασω κ να σας φιλησω!!!! Η ζωη μου ηταν παντα εντονη με πολλη δουλεια διαβασμα προσπαθειες επιτυχιες ατυχιες αγωνιες κ ολα οσα συνθετουν την περιπετεια μιας δραστηριας ζωης…

… Ειμαι ευγνωμων γιατι μου χαρισε μια εξαιρετικη οικογενεια που ειναι παντα το στηριγμα μου μια κορη που ειναι το δωρο της ζωης μου πολλους αληθινους φιλους κ τοση επιτυχια που δεν την ειχα φανταστει ουτε στον υπνο μου.

Και επιτυχια θεωρω την αγαπη κ την εκτιμηση που νοιωθω να με πλημμυριζει απο συναδελφους φιλους αλλα κ απο ολον αυτον τον κοσμο που με τιμα τοσα χρονια με την παρουσια τα σχολια του τις εκδηλωσεις του.

Να ειστε ολοι γεροι γιατι χωρις υγεια δεν ειμαστε τιποτα κ ν ανταμωσουμε ολοι γρηγορα!! #birthday #birthdaygirl #friends # lovemyfriends #gratefull #lovemyfamilly #missyouall #thankyouall».

Η Μιμή Ντενίση είναι γεννημένη στις 15 Μαΐου του 1953. Άρα είναι 67 ετών.

Πηγή: gossip-tv

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:12