search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Όταν λέμε ισόβια, να είναι ισόβια» (Video)

15.05.2020 18:45
Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Όταν λέμε ισόβια, να είναι ισόβια» (Video) - Media
 
Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μετά την ανακοίνωση των ποινών που επέβαλε το δικαστήριο στους δύο κατηγορούμενους, για τον βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της.
 
«Το αποτελέσματα το περιμέναμε. Ήταν το αναμενόμενο. Δυστυχώς ο Ποινικός Κώδικας που υφίσταται αυτό προβλέπει. Αυτή είναι η ανώτερη ποινή. Ισόβια -που είναι μέχρι 25 έτη- για τη δολοφονία και 15 έτη για τον ομαδικό βιασμό. Εμένα δεν με ικανοποιεί σαν μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης», ανέφερε.
 
«Κάνω έκκληση στους πολιτικούς να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Να αλλάξουν τους νόμους και να στηρίζουν τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τους δολοφόνους», συμπλήρωσε η μητέρα της Ελένης. Ενώ για την εισαγγελέα τόνισε ότι «είναι άξια και ενημερωμένη, να μην καταφέρονται εναντίον της γιατί είναι πολύ μικροί στο ανάστημα όλοι αυτοί».

Πηγή: ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:40