search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:33
MENU CLOSE

Λάρισα: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη – Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην Αρωγή

16.05.2020 07:47
Λάρισα: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη – Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην Αρωγή - Media

 

Μετά τις στιγμές έντασης και τα επεισόδια που έζησε χθες η Νέα Σμύρνη και με την κατάσταση να ηρεμεί από το χθεσινό απόγευμα και έπειτα, η νηνεμία συνεχίζεται και το πρωί του Σαββάτου στην εν λόγω περιοχή.

Μάλιστα υπενθυμίζεται πως κάτω από ομαλές συνθήκες οι ιθύνοντες κατόρθωσαν χθες το βράδυ να μεταφέρουν στην Αρωγή τα 28 από τα τελευταία θετικά κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στη συνοικία.

Σήμερα αναμένεται να επιχειρηθεί επανάληψη της διαδικασίας προκειμένου να μεταφερθούν και τα υπόλοιπα έξι άτομα στην Αρωγή.

Επιπρόσθετα, σήμερα αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα για τα εναπομείναντα δείγματα τα οποία πάρθηκαν στη συνοικία.

Τέλος, πληροφορίες του onlarissa.gr αναφέρουν πως σήμερα δεν πρόκειται να γίνει δειγματοληψία στην περιοχή προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και να μην υπάρξει νέα πυροδότηση.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες από τη Ν. Σμύρνη: 

Δείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην ΑρωγήΔείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην ΑρωγήΔείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην ΑρωγήΔείτε φωτογραφίες: Αυτή είναι η εικόνα σήμερα στη Νέα Σμύρνη - Θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν και τους υπόλοιπους στην Αρωγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:32