search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:35
MENU CLOSE

«Δε μιλάνε έτσι σε μια κυρία»: Ο δημοσιογράφος που έκανε τη Βουγιουκλάκη να χάσει την ψυχραιμία της (Video)

19.05.2020 09:23
«Δε μιλάνε έτσι σε μια κυρία»: Ο δημοσιογράφος που έκανε τη Βουγιουκλάκη να χάσει την ψυχραιμία της (Video) - Media

 

Αν και “Εθνική Σταρ” η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αντιμετωπίσει κατά καιρούς πολλές αρνητικές κριτικές τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και τις επιλογές στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η ίδια είχε έναν μοναδικό τρόπο να ξεπερνά τις δυσκολίες, να απαντά στα κακόβουλα σχόλια και πολλές φορές να κάνει φίλους τους “εχθρούς” της.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα συνέντευξης από το μακρινό 1992. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Κώστας Αρζόγλου ήταν καλεσμένοι του Μανώλη Κοττάκη, με τον δεύτερο να κάνει παρατήρηση στην Αλίκη όταν η ίδια απάντησε σε ερώτηση που δεν είχε τεθεί στην ίδια. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη διέκοψε λέγοντάς της “Σας λένε κύριο Αρζόγλου” με την Αλίκη να μη μπορεί να κρύψει την αμηχανία και τη δυσαρέσκειά της.

Μάλιστα, τον ρώτησε μήπως επιθυμεί να αποχωρήσει, ενώ λίγο αργότερα του είπε ότι δε θα ξαναμιλήσει και θα παίζει με το κομπολόι της καθώς θύμωσε και θα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη.

“Δεν μιλάνε έτσι σε μια κυρία” του είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34