search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:43
MENU CLOSE

Θρίλερ: Νεκρός ηθοποιός του Twilight μαζί με την κοπέλα του – Άγνωστα ακόμα τα αίτια (Photo | Video)

19.05.2020 13:29
Θρίλερ: Νεκρός ηθοποιός του Twilight μαζί με την κοπέλα του - Άγνωστα ακόμα τα αίτια (Photo | Video) - Media
Ο 30άχρονος ηθοποιός Gregory Tyree Boyce, γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία twilight, βρέθηκε νεκρός μαζί με την κοπέλα του στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας. Η αιτία του θανάτου τους, σύμφωνα με το independent.co.uk, δεν είναι ακόμη γνωστή.
 
Η οικογένεια του ηθοποιού είπε στο TMZ: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτόν τον ξαφνικό θάνατο. Ήταν ένας πατέρας, εγγονός, αδερφός, θείος, και φίλος. Ήταν το φως στις ζωές όλων μας και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από αυτήν την απώλεια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρέθηκε από τον ξάδελφό του ηθοποιού, ο οποίος επίσης έμενε στο σπίτι εκείνη την περίοδο. Ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι κάτι περίεργο συνέβει όταν είδε ότι το αυτοκίνητο του Boyce ήταν ακόμα στην ιδιοκτησία, ενώ του είχε πει ότι θα πάει στην πόλη.
 
Ο Boyce έγινε γνωστός ως Tyler Crowley, στην ταινία twilight. Η σκηνή που έχει μένει περισσότερο στους fans είναι όταν ο ίδιος πήγε να χτυπήσει την Bella Swan (Kristen Stewart) , με το βαν του.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15