search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:55
MENU CLOSE

ΟΠΑΠ Game Time: Τα μυστικά της Bundesliga από τον Κώστα Κωνσταντινίδη

22.05.2020 10:27
ΟΠΑΠ Game Time: Τα μυστικά της Bundesliga από τον Κώστα Κωνσταντινίδη - Media

 

H Bundesliga συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου και το Game Time του ΟΠΑΠ φιλοξένησε έναν καλεσμένο με ισχυρό βιογραφικό στα γήπεδα της Γερμανίας.

 O τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων και πρώην παίκτης των Χέρτα, Κολωνία και Αννόβερο, Κώστας Κωνσταντινίδης, μίλησε για το ντέρμπι εξόδου στο Champions League μεταξύ της Γκλάντμπαχ και της Λεβερκούζεν, καθώς και τους υπόλοιπους αγώνες που ξεχωρίζουν στην 27η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τα εισιτήρια του Champions League και αναφέρθηκε στο στοιχείο που θα κρίνει την πορεία όλων των ομάδων.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/x6NRj3eamBg

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54