search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:21
MENU CLOSE

Γερμανού: «Δε σφαζόμαστε για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη – Θα γίνει μουσείο»

24.05.2020 10:32
Γερμανού: «Δε σφαζόμαστε για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη - Θα γίνει μουσείο» - Media

 

«Δεν ισχύει ότι τέσσερις παρουσιάστριες σφαζόμαστε για το ποια θα πάρει το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη. Το καμαρίνι της Ελένης θα γίνει μουσείο. Θα γίνει χώρος λατρείας από όπου θα περνάμε όλοι. Δε θα μπει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού απαντώντας μέσα από την εκπομπή σε σχετικά ρεπορτάζ. 

«Αυτό το καμαρίνι της Ελένης, κατ’ αρχάς δεν ήταν καμαρίνι. Στα στούντιο Pro έχει συγκεκριμένα καμαρίνια και αυτό δημιουργήθηκε από την αρχή, ήταν αποθηκευτικός χώρος, δεν ήταν καμαρίνι πριν, για να είναι κοντά η Ελένη στην είσοδο του πλατό. Δεν ήταν από την αρχή ένα καμαρίνι. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο λένε, σίγουρα είναι ένα πιο ευρύχωρο καμαρίνι από τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο κανάλι, αλλά γενικότερα τα καμαρίνια είναι σε συγκεκριμένο σημείο στα στούντιο Pro. Αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε ειδικά για την Ελένη από την αρχή που βρέθηκε στο στούντιο το συγκεκριμένο, δεν δημιουργήθηκε πριν ένα ή πριν δύο χρόνια», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open. 

Μάλιστα, ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε πως ο χώρος χρησιμοποιούνταν και ως γραφείο μετά το τέλος κάθε εκπομπής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15