search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Στηρίζει την Μενδώνη ο Μητσοτάκης

25.05.2020 06:09
mitsotakismendoni.jpg

 

Η υπουργός Πολιτισμού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, άλλες φορές δίκαια άλλες αδίκως. Αλλά έτσι συμβαίνει στις κυβερνήσεις, Ο πρωθυπουργός, πάντως, χωρίς να πάρει θέση επισήμως για τις κόντρες με τους καλλιτέχνες φρόντισε με τον τρόπο του να στείλει διπλό μήνυμα στήριξης στην υπουργό.

Μέσα σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας ο Μητσοτάκης έκανε δύο επισκέψεις με τη συνοδεία της Λίνας Μενδώνη, δείχνοντας τη στήριξή του τόσο στον πολιτισμό όσο και στην ίδια.

Την Πέμπτη που μας πέρασε πήγαν μαζί στο Εθνικό Θέατρο, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα ο πρωθυπουργός είχε περιηγηθεί από την υπουργό και τη διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, στο εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Σύμφωνα με την Καθημερινή πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πάντως, πως ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στον τομέα του πολιτισμού γιατί τον ενδιαφέρει προσωπικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36