search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:09
MENU CLOSE

Εργατικό ατύχημα στο Παγκράτι: Από τον 5ο όροφο έφυγε ο κλωβός που πλάκωσε τον συντηρητή

26.05.2020 05:26
Εργατικό ατύχημα στο Παγκράτι: Από τον 5ο όροφο έφυγε ο κλωβός που πλάκωσε τον συντηρητή - Media

 

Μάχη για τη ζωή συνεχίζει να δίνει ο 30χρονος συντηρητής ασανσέρ, ο οποίος ενώ εργαζόταν με τον εργοδότη του σε πολυκατοικία στο Παγκράτι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο κλωβός έφυγε από τον 5ο όροφο και τον καταπλάκωσε, ενώ εκείνος εργαζόταν μέσα στο φρεάτιο κι έκανε συντήρηση του ασανσέρ.

Τα αίτια του τραγικού εργατικού ατυχήματος ερευνώνται κι ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς έφυγε το κουβούκλιο από τον 5ο όροφο και κατέληξε στο… κεφάλι του νεαρού άνδρα, ο οποίος έχει υποβληθεί σε απανωτά και πολύωρα χειρουργεία στον «Ερυθρό Σταυρό» και όπως αναφέρει το ethnos.gr δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ευρισκόμενος σε μηχανική υποστήριξη.

Το συμβάν έλαβε χώρα τη Δευτέρα (25/5) το πρωί όταν η πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει τον 30χρονο, που ενώ πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης εντός του φρεατίου και σκαρφαλωμένος σε μια αλουμινένια σκάλα, έφυγε ο κλωβός και με μεγάλη ταχύτητα τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:09