search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:12
MENU CLOSE

«Χοντρή» ανορθογραφία Σοφίας Νικολάου: Αντί για προσκόμματα… προσχώματα!

26.05.2020 09:59
«Χοντρή» ανορθογραφία Σοφίας Νικολάου: Αντί για προσκόμματα... προσχώματα! - Media

 

Μετά τα δραματικά γεγονότα που είναι σε πλήρη εξέλιξη με την απεργία πείνας του Βασίλη Δημάκη, η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου εξέδωσε μια μακροσκελή ανακοίνωση αναλύοντας όπως η ίδια ισχυρίζεται όλη την αλήθεια, αλλά και αυτή λάθος είχε.

Η κυρία Νικολάου πιθανότατα μπέρδεψε τα προσκόμματα με τα…. προσχώματα. Ίσως επηρεάστηκε από την πρόσφατη ελληνοτουρκική αντιπαράθεση για τις… προσχώσεις στον ποταμό Έβρο. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανακοίνωση της: 

«Η Πολιτεία, όχι απλά δεν έβαλε προσχώματα στην επιθυμία του, αλλά τη στήριξε με κάθε μέσο, καθώς η πίστη μας στην εκπαιδευτική διαδικασία, ως “όχημα” επανένταξης των κρατουμένων είναι βαθιά – άλλωστε ήδη η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχει να επιδείξει ένα πολυδιάστατο έργο στον τομέα της εκπαίδευσης εντός των φυλακών». 

Διαβάστε επίσης

Ακρίτα προς Μητσοτάκη: Εμείς δεν ξέρουμε καμιά Νικολάου… αν πεθάνει ο Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50