search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:34
MENU CLOSE

Καφέ της Χαράς: Η αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου όταν έμαθε πως αναφέρουν το όνομά του στο Κολοκοτρωνίτσι

26.05.2020 15:17
Καφέ της Χαράς: Η αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου όταν έμαθε πως αναφέρουν το όνομά του στο Κολοκοτρωνίτσι  - Media

 

Στο πώς αντέδρασε ο σπουδαίος ερμηνευτής, Γιάννης Πουλόπουλος, όταν ενημερώθηκε ότι το όνομα του μνημονεύεται στη σειρά του ΑΝΤ1, “Καφέ της Χαράς” από τον φούρναρη που υποδύεται μακρινό του ξάδελφο αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Κάποια στιγμή, κάποιος φίλος του Γιάννη Πουλόπουλου, μου είχε πει ότι του έχει φανεί πολύ όμορφο το ότι δίνεται τόση μεγάλη έμφαση σε αυτό το πράγμα και ότι υπάρχει τόσο θετική ενέργεια για το όνομά του», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου».

Ταυτόχρονα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αναφέρθηκε και στη πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά. «Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισα φέτος είναι εκεί που εμφανίζεται η Ρένια Λουιζίδου και τρώει την τούρτα στη μούρη», είπε και πρόσθεσε: «Έγινε με τη μία η σκηνή, να χτυπήσω ξύλο γιατί ήταν πολύ δύσκολο και ακόμα εκεί θα ήμασταν. Φαντάσου ότι φύγαμε στις 10 το πρωί από την Αθήνα και γυρίσαμε στις 3 τη νύχτα στο σπίτι μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33