search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:24
MENU CLOSE

«Ζούμε σε υπέροχους δημοσιογραφικούς καιρούς…» – Το άσεμνο σχόλιο Πρετεντέρη για την Αχτσιόγλου

27.05.2020 05:55
«Ζούμε σε υπέροχους δημοσιογραφικούς καιρούς...» - Το άσεμνο σχόλιο Πρετεντέρη για την Αχτσιόγλου - Media

 

Σχόλιο για τη δημοσιογραφία στις μέρες μας με αφορμή την κάλυψη του ρεπορτάζ για της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με το βιτριόλι και τα όσα σεξιστικά είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης για την Έφη Αχτσιόγλου έκανε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης. 

Έγραψε ο Γιάννης Παντελάκης: 

Εχουμε την ”αποκαλυπτική δημοσιογραφία” οπου η ιστορία της κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι δεν αντιμετωπίζεται ως μια φρικτή ιστορία, αλλα ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές (π.χ.Τατιάνας Στεφανίδου) την μετατρέπουν σε δραματοποιημένο θέαμα με λεπτομέρειες για την προσωπική/ερωτική της ζωή και πλούσιο φωτογραφικό υλικό του θύματος.

Ολα γεμάτα υπονοούμενα, εύπεπτα για τους τηλεθεατές. Εχουμε και την ”σοβαρή δημοσιογραφία” (π.χ. Γιάννης Πρετεντέρης), οπου μετά το κομμωτήριο της Φώφης Γεννηματά, σημερα μας πληροφόρησε οτι ”ειναι καλό το μίνι της Αχτσιόγλου αλλά, δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι”.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ζέφη Δημαδάμα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σχετικά με το σχόλιο Πρετεντέρη:

“Ξαναχτύπησε ο Πρετεντέρης!

Νεο επεισόδιο σεξιστικής επίθεσης κατα της Εφης Αχτσιόγλου για την εμφάνιση της! Μετά τη Φώφη Γεννηματά συνεχίζει

Κάποιος θεσμικά θα λάβει μετρα;

Κυρίες και κυριοι των ΜΜΕ; ΕΣΗΕΑ;”

Τι είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης για την Έφη Αχτσιόγλου 

Στο κλείσιμο της εκπομπής χυδαιολόγησε λέγοντας ”καλό το μίνι της Αχτσιόγλου, αλλά δεν μπορώ να πω, και το περιεχόμενο καλό είναι”.

Τα είδαμε στο zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:23