search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34
MENU CLOSE

Πατέρας αποκεφάλισε με δρεπάνι τη 13χρονη κόρη του επειδή το κοριτσάκι ερωτεύτηκε κάποιον μεγαλύτερο της

27.05.2020 13:36
Πατέρας αποκεφάλισε με δρεπάνι τη 13χρονη κόρη του επειδή το κοριτσάκι ερωτεύτηκε κάποιον μεγαλύτερο της  - Media

 

Ένα 13χρονο κοριτσάκι από το Ιράν αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή ερωτεύτηκε έναν μεγαλύτερο της. Ο παιδοκτόνος μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε και παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα του που όπως είπε το έκανε για λόγους τιμής. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η Romina Ashrafi είχε γνωρίσει έναν 35χρονο άνδρα τον οποίο και ερωτεύτηκε. Σχεδίαζε να πάει να ζήσει μαζί του και να παντρευτούν. Όταν το ανακοίνωσε στον πατέρα της εκείνος διαφώνησε αλλά η κουβέντα έμεινε μέχρι εκεί. 
Την επόμενη μέρα ο πατέρας πήρε ένα δρεπάνι από την αποθήκη και εκεί που η κόρη του καθόταν αμέριμνη στο σπίτι, την αποκεφάλισε. Κάτω από άλλες περιπτώσεις ο δολοφόνος θα αντιμετώπιζε τη θανατική ποινή. Όμως επειδή είναι συγγενής πρώτου βαθμού και κηδεμόνας της κοπέλας ο Ισλαμικός Ποινικός Κώδικας τον απαλάσσει από το «qisas» δηλαδή την «αντίποινα σε είδος». Ο νόμος της Σαρία αναφέρει ότι μόνο τα άμεσα μέλη της οικογένειας επιτρέπεται να απαιτήσουν εκτέλεση για τη δολοφονία ενός συγγενή τους και κανείς από το σόι της κοπέλας δεν βγήκε να ζητήσει κάτι τέτοιο για τον πατέρα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34