search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:12
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Νεκρός άντρας που έπεσε από τον 4ο όροφο

28.05.2020 06:35
Μετρό Θεσσαλονίκης: Νεκρός εργάτης στον σταθμό Αγία Σοφία - Media

 

Έχασε την μάχη με την ζωή ο άνδρας, ηλικίας 65ετών, που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας σε περιοχή της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Αστυνομία, όμως μετά από λίγο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 65χρονου άνδρα που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα «εργατικό δυστύχημα», όπως αναφέρει η neakriti.

«Είναι θλιβερό συνάνθρωποί μας να χάνουν τη ζωή τους στο μεροκάματο γιατί είτε δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης είτε η πενιχρή σύνταξη δεν φτάνει ώστε να ζήσει την οικογένεια του με αξιοπρέπεια.

Απαιτούμε την άμεση στελέχωση της Επιθεώρησης Εργασίας και των υπόλοιπων ελεγκτικών μηχανισμών ώστε να τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς για να μπει φρένο στα εργοδοτικά εγκλήματα στους χώρους δουλειάς.

Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια του Συνδικάτου μας και την αλληλεγγύη μας στην οικογένεια του συναδέλφου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:12