search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:45
MENU CLOSE

«Εκπέμπει από παντού» η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της το φετινό καλοκαίρι

30.05.2020 16:06
«Εκπέμπει από παντού» η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της το φετινό καλοκαίρι - Media

 

Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα προτείνει η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό γεγονός με τον παλμό του σήμερα…

Έπειτα από μια σειρά διαδικτυακών συναυλιών που κράτησαν παρέα σε χιλιάδες ανθρώπους  όλο αυτό το διάστημα κι είχαν σκοπό την ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας μας, πρωτοπορεί και πάλι με μια μοναδική ιδέα: Συναυλίες live streaming με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο κινηματογραφικού επιπέδου που μπορούν να εκπέμψουν από παντού.

Με την υπέροχη φωνή της και τη συναρπαστική ερμηνεία της, έχοντας στο πλάι της τον εξαιρετικό ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, αλλά και μια μοναδική ορχήστρα που αποτελείται από τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά και μπάσο, ταξιδεύει στην Ελλάδα και τραγουδάει εκπέμποντας το σήμα της από όποιο μέρος μπορεί να φανταστεί ο νους μας μέσω live streaming για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απoλύτως επαγγελματικές προδιαγραφές στις επίσημες ιστοσελίδες κάθε Δήμου και διοργάνωσης που επισκέπτεται. Tαυτόχρονα η συναυλία μεταδίδεται από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook και από άλλα μέσα που θα ανακοινώνονται πριν από κάθε live. Εφόσον το κοινό δεν μπορεί να παρακολουθήσει μαζικά συναυλίες σε ένα καλοκαιρινό τοπίο, φέρνουμε το τοπίο στο κοινό.

Οι θεατές θα απολαύσουν μια συναυλία με κινηματογραφική αισθητική από τους δέκτες τους. Όλους εσάς που  έχετε νοσταλγήσει να παρακολουθήσετε μια συναυλία από έναν ανοιχτό υπέροχο χώρο, η Φωτεινή και οι συνεργάτες της σας μεταφέρουν στον τόπο από τον οποίο εκπέμπουν. Άλλες φορές με φόντο τη θάλασσα και ένα ηλιοβασίλεμα, ή τη θέα από ψηλά ή με φόντο τα δέντρα ενός δάσους, μεταφερόμαστε μαγικά σε μοναδικά τοπία της Ελλάδας με συντροφιά μια αγκαλιά από υπέροχα τραγούδια.Τραγούδια που συνδυάζουν την ποιότητα με την ψυχαγωγία.

Κάθε συναυλία είναι μια διαφορετική Εμπειρία. Πριν τις συναυλίες το κοινό μπορεί να ψηφίζει ποια τραγούδια θα ήθελε να ακούσει στην επόμενη συναυλία μέσα από την ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/ και το Instagram https://instagram.com/foteini.darra?utm_source=ig_profile_share&igshid=wl2o0pz2pyxn δημιουργώντας έτσι επαφή με τον καλλιτέχνη και συμβάλλοντας στη δημιουργία του μουσικού προγράμματος.

Η έναρξη των συναυλιών θα γίνει σε λίγες μέρες στο Άλσος Κηφισιάς ως κεντρικό πολιτιστικό event στα πλαίσια της Ανθοκομικής έκθεσης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του προέδρου της διοργάνωσης κ. Γ. Παντελεάκη.

Επόμενος σταθμός είναι η Καστοριά, η πόλη για την ενίσχυση του νοσοκομείου της οποίας η Φωτεινή Δάρρα έδωσε την πρώτη της διαδικτυακή συναυλία το προηγούμενο διάστημα, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι επόμενοι συναυλιακοί  προορισμοί που θέλουν να ικανοποιήσουν όλους εκείνους που έχουν επιθυμήσει live σε ανοιχτούς χώρους. Ανάμεσά τους και ένας προορισμός που θα προκαλέσει αίσθηση.

Στόχος είναι μέσα από τις μουσικές διαδρομές αυτών των εκδηλώσεων να αναδειχθούν, οι ομορφιές των τοπίων της χώρας μας, με τα τραγούδια κορυφαίων δημιουργών και την ξεχωριστή ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα, δίνοντας μια ανάσα ζωής και αισιοδοξίας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42