04/07/2020 09:38:28

Ένταση στη Βουλή με τη Νικολάου για τον «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης» - Αντίδραση από Γεροβασίλη (Video)

Ένταση στη Βουλή με τη Νικολάου για τον «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης» - Αντίδραση από Γεροβασίλη (Video)  - Media

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, (Ε.Δ.Δ.Α), της Βουλής, από μια «εκ παραδρομής» αναφορά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, σε «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης».

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Υπάρχουν -και τις έχω- φωτογραφίες συγκεκριμένου επιχειρηματία που ανέλαβε έργο για το σοφρωνιστικό σύστημα με βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο φωτογραφίες με τον κ. Μπαλαούρα, μία με τον κ. Μπαλάφα, με Τούρκο βουλευτή Ξάνθης στο περίπτερο της ΔΕΘ, με τον κύριο Σαντορινιό, με τον κύριο Κουρουμπλή, με τον κύριο Τσιρώνη» είπε η κυρία Νικολάου.

Όπως ήταν φυσικό η έκφραση της κας Νικολάου για «Τούρκο βουλευτή» προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από τα πρακτικά και η ίδια να παραδεχθεί ότι ειπώθηκε «εκ παραδρομής» και να ζητήσει συγγνώμη.

Συμπλήρωσε όμως προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Λέτε ότι είναι φίλος μου και πήρα μίζες. Δικός σας φίλος είναι, όχι δικός μου».

Τη φράση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, για «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης» στηλίτευσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Το tweet της Όλγας Γεροβασίλη:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.