search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:27
MENU CLOSE

«Αδειάζει» τον Αγγελή η εισαγγελία κατά της διαφθοράς: Έδωσε και έγγραφα άσχετα με τη Novartis

04.06.2020 15:14
proanakritiki_457.jpg
 
Ανακοίνωση εξέδωσε η Εισαγγελία Διαφθοράς σχετικά με τα έγγραφα που κατέθεσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και άσχετα με την υπόθεση Novartis έγγραφα.
 
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
 
«Με αφορμή την πρόσφατη κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής από τον τέως επόπτη μας κ. Αγγελή έγγραφο της υπηρεσίας μας που κατέχει και τηρεί σε αρχείο ως μη όφειλε, πρέπει να επισημάνουμε για την προστασία του κύρους της υπηρεσίας μας και το θεσμό της δικαιοσύνης, ότι δύο εξ αυτών και πιο συγκεκριμένα: α) το με αριθμό Φ 09222/5039 και το Β) με αριθμό Φ 09222/5039 έγγραφα αποτελούν επίσημες μεταφράσεις του υπουργείου Εξωτερικών εγγράφων της δικογραφίας, που δεν προέρχονται από τις αμερικανικές αρχές, το τρίτο έγγραφο δεν αφορά στην υπόθεση Novartis, αλλά σε άλλη, άσχετη, και το τέταρτο είναι εκ των επιτρεπτής χρήσης εγγράφων και έχει ήδη αποσταλεί από εμάς στη Βουλή των Ελλήνων.
 
Σε ό,τι αφορά τα λοιπά κατατεθέντα έγγραφα που φέρουν ένδειξη απαγόρευσης της χρήσης τους από τις αμερικανικές αρχές, η υπηρεσία μας δεν έχει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο ως έχει υπηρεσιακή υποχρέωση αλλά και σε ένδειξη της απαιτούμενης σοβαρότητας. Αναμένουμε την συνέχεια “νέων συγκλονιστικών αποκαλύψεων” προερχόμενων από ένα παρανόμως τηρούμενο αρχείο εγγράφων».
 
Πηγή: ethnos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43